Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Briliant Technologies
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software BrilSpa pentru clinici de tratament si SPA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
BrilSPA reprezinta solutia software completa pentru clinici de tratament si SPA, oferind in permanenta medicilor, asistentilor, secretarelor si managerilor un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul clinicii, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora.

Folosind BrilSPA veti aduce un plus de excelenta in serviciile oferite, acest lucru reflectandu-se in mod evident in gradul de multumire a pacientilor dumneavoastra.

Cu ajutorul BrilSPA veti putea urmari situatia pacientilor, a afectiunilor si a tratamentelor efectuate, a programarilor si a perioadelor de rechemare la tratament, a situatiei financiare a fiecarui pacient in parte si veti putea tine evidenta gestiunii, a salaratilor, a facturarii si a incasarilor intregii clinici.

Deasemenea prin sistemul de rapoarte si statistici existent, cu BrilSPA veti fi in permanenta la curent cu situatia clinicii si veti avea la dispozitie o serie de documente necesare pentru satisfactia clientilor si pentru indeplinirea obligatiunilor legale.

Creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din tehnicieni, manageri si medici stomatologi cu experienta, BrilSPA reprezinta unealta de baza in informatizarea clinicii dumneavoastra asigurand o securitate maxima a fluxului de informatii si o micsorare considerabila a volumului de munca necesar birocratiei din industria medicala.

Creat pentru a acoperi nevoile oricarui tip de clinica de tratament si SPA, BrilSPA vine in intampinarea cerintelor fiecarui client prin varianta sa completa de distributie Professional completata cu modulul Enterprise, reusind sa ofere solutia ideala pentru fiecare tip de afacere.
Din Gura in Gura