Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Briliant Technologies
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software pentru saloane de infrumusetare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
BrilBeauty reprezinta solutia software completa pentru saloane de infrumusetare, oferind in permanenta stilistilor, cosmeticienilor, secretarelor si managerilor un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul salonului, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora.

    Folosind BrilBeauty veti aduce un plus de excelenta in serviciile de infrumusetare oferite, acest lucru reflectandu-se in mod evident in gradul de multumire a clientilor dumneavoastra.
  Cu ajutorul BrilBeauty veti putea urmari situatia clientilor, a manoperelor si a tratamentelor efectuate, a programarilor, a situatiei financiare a fiecarui client in parte si veti putea tine evidenta gestiunii, a salaratilor, a facturarii si a incasarilor intregului salon.
      Deasemenea prin sistemul de rapoarte si statistici existent, cu BrilBeauty veti fi in permanenta la curent cu situatia salonului si veti avea la dispozitie o serie de documente necesare pentru satisfactia clientilor si pentru indeplinirea obligatiunilor legale.
     Creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din tehnicieni, manageri si personal cu experienta, BrilBeauty reprezinta unealta de baza in informatizarea salonului dumneavoastra asigurand o securitate maxima a fluxului de informatii si o micsorare considerabila a volumului de munca necesar birocratiei din acest domeniu.

Creat pentru a acoperi nevoile oricarui tip de salon de infrumusetare, BrilBeauty vine in intampinarea cerintelor fiecarui client prin varianta sa completa de distributie Professional completata cu modulul Enterprise, reusind sa ofere solutia ideala pentru fiecare tip de afacere
Contact:Carmen Radu
Tel: 0730 123 174
site:www.brilbeauty.ro
Din Gura in Gura